Sunnuntailounas on lisännyt 14 reseptiä.
Linkitetty 17 keittokirjaan.

Maapähkinävoi sopii hyvin paahtoleivän päälle, mutta maapähkinävoista saa myös todella hyvän kastikkeen. Todellinen herkku syntyy, kun kastike lisätään kulhoon nuudeleiden, paistettujen kanasuikaleiden sekä tuoreiden vihannesten joukkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
3
Valmistusaika
45
Vaikeustaso
Helppo

Herkullinen maapähkinänuudelikulho

Ainekset

400
g
kanasuikaleita (maustamaton)
1/2
rkl
ruokaöljyä
3
pkt (à 80 g)
nuudeleita
n. 100
g
kurkkua
1
kpl
porkkana
1
kpl
avokado
ripaus
jauhettua korianteria
Maapähkinävoikastike
1
dl
Urtekram maapähkinävoita, crunchy
1
kpl
punainen chili
2
rkl
soijaa
1/2
dl
vettä
1/2
dl
öljyä
2
rkl
limetinmehua
2
tl
hunajaa
2
kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettu)

Työvaiheet

1. Suikaloi kurkku ja kuorittu porkkana. Viipaloi kevätsipuli ja avokado. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.
2. Paista kana pannulla ruokaöljyssä. Kuumennan nuudelien vesi ja lisää nuudelit kattilaan. Keitä pakkausohjeen mukaisesti.
3. Kun kanafileet ovat saaneet hieman väriä, lisää kastike pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
4. Valuta nuudelit. Sekoita paistetut kanat sekä kuumennettu kastike nuudelien sekaan.
5. Annostele nuudelit kulhoihin. Jaa kasvikset päälle. Ripottele suolapähkinöitä ja hieman korianteria pinnalle.

Kommentit (1)

Riili

Reseptistä puuttuu kevätsipulin määrä. Lisäksi aineissa olisi hyvä mainita, että tarvitaan myös päälle laitettavia suolapähkinöitä.
Terveisin Riikka L

Sisältö jatkuu mainoksen alla