Tämä on valmista vartissa! Vokkiin lisätään Beanit-suikaleita, joissa on mukana rypsiöljyä, minkä ansiosta ne voi kipata suoraan rasiasta pannulle ja paistaa hetkessä rapeiksi.
Härkäpapu-nuudelivokki
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä ensin nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja lorauta joukkoon hieman seesamiöljyä. Hienonna joukkoon korianteri ja kevätsipulinvarret. Pidä lämpimänä.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Paista suikaleita noin 2 minuuttia kuumalla pannulla, lisää parsakaalin nuput joukkoon ja paista vielä minuutti. Kaada puolet kastikkeesta joukkoon ja kiehauta nopeasti niin, että suikaleista ja parsakaaleista tulee ihanan tahmaisia. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä. Tarjoa loppu kastike erikseen.
- Jaa nuudelit lautasten pohjalle. Nosta härkäpapuparsakaaliseosta päälle.
Vinkki Voit myös säästää korianterin ja kevätsipulin valmiiden annosten päälle ripoteltavaksi.
Reseptiä editoitu 11.10.2022 klo 9.20: Lisätty ohjeisiin korianterin ja kevätsipulin käyttö.
Kun jättää hunajan pois, niin resepti on vegaaninen... (Tai korvaa sen vaikka vaahterasiirapilla)
Mitä tässä tehdään korianterille ja kevätsipulinvarsille hienontamisen jälkeen? Ohje ei kerro...
Heippa!
Korianterin ja kevätsipulin voi ripotella valmiin annoksen päälle tai halutessaan myös sekoittaa nuudeleiden joukkoon seesamiöljyn kanssa.