klo 12:30 | 17.7.2019

Kananrinnat mehevöitetään maustevoilla ja tarjotaan grillattujen hedelmien ja kasvisten kera.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
40 min + kypsennys 16 min
Vaikeustaso
Helppo
Grillatut maissikananrinnat
Ainekset
4
nahallista maissikananrintaa
Maustevoi
25
g
pehmeää voita
1
rkl
timjamia hienonnettuna
1
valkosipulinkynsi
1/2
tl
suolaa
Kasvikset
2
fenkolia
4
nektariinia
400
g
vihreää parsaa
2
rkl
öljyä
1
tl
sormisuolaa
1/2
sitruuna
Kastike
1
dl
majoneesia
1
rkl
kokojyväsinappia
12
salvianlehteä
12
basilikanlehteä
Työvaiheet
- Ota lihat huoneenlämpöön.
- Laita voi kulhoon. Hienonna timjami ja valkosipulinkynsi joukkoon, mausta suolalla ja sekoita tasaiseksi. Työnnä maustevoita kanan nahan ja rintafileen väliin.
- Leikkaa fenkolit neljään osaan. Leikkaa nektariinit paksuiksi viipaleiksi. Napsauta parsoista pois puumainen tyvi. Sivele fenkolit, nektariinit ja parsat öljyllä.
- Tee kastike. Sekoita majoneesi ja sinappi kulhossa. Hienonna salvia ja basilika ja sekoita ne kastikkeeseen.
- Kypsennä kanoja grillin parilalla keskilämmöllä noin 8 minuuttia molemmin puolin. Kun kanat ovat olleet kääntämisen jälkeen grillissä noin 3 minuuttia, lisää kasvikset ja nektariinit grilliin. Käännä kasvikset ja nektariinit kerran kypsennyksen aikana. Ripottele grillatuille kasviksille sormisuolaa ja purista sitruunanmehua. Tarkista lihan kypsyys tikulla. Kypsän kanan lihasneste on kirkasta.