
Levitä lautaselle runsaasti hummusta ja lisää päälle välimerellisiä höysteitä. Tällä herkullisella annoksella pääset kotona hummusbaarin tunnelmaan!
Vinkki! Lisukkeiden määrät ovat suuntaa antavia. Voit koota annokset valmiiksi tai nostaa pöytään monenlaisia lisukkeita ja antaa jokaisen ruokailijan koota itse annoksensa. Pääasia on, että hummusta riittää santsattavaksi.
Välimeren hummuskulho
Ainekset
Työvaiheet
-
Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Mausta oreganolla, jeeralla, suolalla ja valkosipulijauheella.
-
Puolita kirsikkatomaatit, kuutioi kurkku. Kuori ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Valuta oliivit, paloittele/murustele feta.
-
Levitä hummus lautaselle. Nosta loput ainekset päälle.
Itse tehty hummus
Ainekset
Työvaiheet
-
Valuta kikherneet mutta säästä liemi eli aqua faba.
-
Mittaa tehosekoittimeen muut ainekset.
-
Anna koneen käydä niin kauan, että seos on silkkistä pehmistä. Lisää lientä tarvittaessa. Hummus kiinteytyy kylmässä.