
Pienet aasialaiset munkit eli banaanifritterit valmistuvat ylikypsästä banaanista. Taikinaan käytettyjen riisijauhojen ansiosta nämä munkit ovat gluteenittomia.
Banaanifritterit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita taikinan ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota huoneenlämmössä noin 1 tunti.
- Kuumenna öljy kattilassa noin 180-asteiseksi. Ota taikinasta kahdella ruokalusikalla pallukoita ja laita ne öljyyn kypsymään noin 2 minuutiksi. Käännä fritterit paiston puolivälissä. Nosta kypsät fritterit reikäkauhalla talouspaperin päälle hetkeksi valumaan. Paista fritterit kahdessa erässä.
- Tarjoa kuumat fritterit vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.
Kuulostaa aika paljolta tuo siirappimäärä!