Perinteinen konsti on herkutella lindströminpihvit ja karamellisoidut sipulikiehkurat muusin kera.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
8 pihviä
Valmistusaika
30 min
Vaikeustaso
Helppo
Lindströmin-pihvit
Ainekset
400
g
naudan jauhelihaa
1
sipuli
3
(150 g)
etikkapunajuurta
1
dl
silputtua persiljaa
1
rkl
siirappia
1
muna
½
rkl
piparjuuritahnaa
¾
tl
suolaa
½
tl
mustapippuria myllystä
paistamiseen öljyä tai voita
Karamellisoitu sipuli
2
sipulia
1
rkl
öljyä tai voita
1
rkl
siirappia
¼
tl
suolaa
1
dl
kapriksia
Työvaiheet
- Ota jauheliha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistoa.
- Kuori ja silppua sipuli. Raasta etikkapunajuuret. Silppua persilja.
- Paista sipulisilppua pannulla, öljyssä muutama minuutti. Lorauta päälle siirappi.
- Lisää kulhoon jauheliha, punajuuriraaste, muna, paistettu sipuli, persilja, piparjuuritahna, suola ja pippuri. Sekoita mureketaikina tasaiseksi.
- Taputtele taikinasta 8 pihviä. Paista paistinpannulla mehevän kypsiksi noin 3 minuuttia per puoli.
- Karamellisoi sipulit. Kuori, halkaise ja viipaloi sipulit. Paista sipuleita muutama minuutti paistinpannulla rasvassa. Lisää joukkoon siirappi ja ripaus suolaa. Tarjoa pihvien kanssa makeita sipuleita ja kapriksia.