
Kookos, inkivääri ja garam masala jättävät ihanan lämpimän jälkimaun.
Inkiväärinen kookos-kanakeitto
Ainekset
Työvaiheet
- Ota paistileikkeet huoneenlämpöön ennen valmistamista. Kuutioi leikkeet reiluiksi paloiksi. Kuori ja pilko sipulit.
-
Kuumenna öljy kattilassa. Lisää joukkoon kanapalat ruskistumaan. Lisää garam masala, kurkuma ja sipuli. Jatka paistamista muutama minuutti.
-
Lorauta kattilaan kookosmaito. Huuhtele purkki vedellä ja kaada vesi joukkoon. Mausta keitto inkivääritahnalla ja suolalla. Hauduta keittoa 15 minuuttia.
-
Kuori ja kuutioi bataatti. Leikkaa varsiparsakaaleista kuivat kannat ja pätki varret. Lisää kasvikset keittoon ja hauduta vielä 5–10 minuuttia. Kasvikset saavat jäädä napakoiksi.
Vinkki! Makean bataatin ohella keittoon sopivat porkkanat tai kurpitsa.