Klassinen kirsikka-suklaayhdistelmä toimii myös piiraassa.
Kirsikka-suklaaneliöt
Ainekset
Työvaiheet
- Painele sulatettu pakastetaikina noin 25 x 35 cm -kokoisen vuoan pohjalle ja reunoille ohueksi levyksi. Esipaista taikinaa uunin keskitasolla 200 asteessa noin 7 minuuttia.
- Valmista sillä aikaa täytteet. Yhdistä toiseen kulhoon keskenään suklaatuorejuusto, 2 dl jogurttia, 1 ½ dl kirsikkahilloa ja 4 kananmunaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita toiseen kulhoon 1 dl jogurttia, 1/2 dl kirsikkahilloa ja viimeinen kananmuna. Kumoa suklaaseos esipaistetulle piirakkapohjalle ja sen pinnalle tiikerikuvioiksi kirsikka-jogurttiseosta.
- Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 35 minuuttia tai kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä kunnolla ennen kuin leikkaat piirakan tarjolle.
- Koristele raastetulla suklaalla ja suklaakoristeilla. Halutessasi voit tarjota palojen kanssa tuoreita kirsikoita.