klo 23:30 | 27.7.2013

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
n. 1 1/2 t
Vaikeustaso
Helppo
Kaali-fetasalaatti
Ainekset
500
g
pieniä kokonaisia punajuuria
Kastike
1
rkl
punaviinietikkaa
2
rkl
oliiviöljyä
1
tl
sinappia
suolaa ja pippuria
1
pieni kuivattu chili
Salaatti
400
g
punakaalia
1
punasipuli
1/2
kerä
amerikan- tai punasalaattia
150
g
fetaa
1
ruukku
korianteria
Työvaiheet
- Levitä punajuuret leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paahda 200-asteisessa uunissa, kunnes ne pehmenevät. Tähän menee yli tunti. Kuori kypsät punajuuret ja leikkaa ne parin sentin paksuisiksi lohkoiksi.
- Sekoita kastikkeen ainekset yhteen. Hienonna chili joukkoon. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi.
- Yhdistä kaali, sipuli ja punajuuret kulhossa. Lisää kastike ja sekoita. Murusta feta salaattiin juuri ennen tarjoilua. Hienonna korianteri salaatin koristeeksi.