
Tämä mehevän tulinen piirakka lämmittää kylmiä iltoja. Jos et pidä tulisuudesta jätä chilit pois. Täyte sopii myös nachojen kanssa naposteltavaksi tai tacojen täytteeksi.
Tulinen Mexicolaispaistos
Ainekset
Työvaiheet
Pohja
Kauli taikina ohueksi levyksi. Leikkaa vuoan (n. 20cm x 30cm) kokoinen pala ja levitä se vuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa 225 asteessa n. 15 minuuttia. Jätä loput taikinasta sivuun koristeristikoiden tekoon.
Täyte
Ruskista jauheliha ja sipulikuutiot. Lisää pannulle kesäkurpitsaviipaleet, pilkotut chilipaprikat, viipaloidut paprikat ja ananaspalat. Mausta. Sekoita joukkoon tuorejuusto.
Levitä jäähtynyt täyte pohjan päälle, tee lopputaikinasta koristeristikot täytteen päälle ja paista 225 asteessa vielä 20 minuuttia. Tarjoa paistos raikkaan salaatin kanssa.