Suklaahiput ilahduttavat pullien täytteessä.
Suklaakierteet
Ainekset
Työvaiheet
- Lämmitä maito ja kerma kädenlämpöiseksi.Â
- Sekoita erillisessä kulhossa keskenään hiiva, suola ja Âsokeri. Lisää lämmitetty maito-kermaseos kulhoon.Â
- Vispilöi joukkoon kananmunat, sulatettu voi ja miltei kaikki jauhot. Sekoita loppuosa jauhoista taikinaan käsin.Â
- Peitä kulho liinalla ja anna levätä noin 40 minuuttia.Â
- Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen.
- Vaivaa taikinaa kevyesti ja jaa se 2–3 osaan. Kauli kaikki taikinapalat suorakulmion muotoisiksi. Voitele voilla ja ripottele tasaisesti päälle suklaanpaloja ja vaniljasokeria.Â
- Kääri taikina rullalle ja leikkaa rullista noin kahden sentin levyisiä paloja. Nosta leivinpaperin päälle ja anna levätä puoli tuntia.Â
- Voitele pullat kananÂmunalla, johon on sekoitettu maito. Paista uunissa noin yhdeksän minuuttia. Kun pullat ovat jäähtyneet, ripottele pinnalle tomusokeria.