Pikku tapas-pannu on illanistujaisten kunkku: paahtuneet paprikat ja rapeiden kylmäsavubroilerisydämien ympärille kietoutuneet jättiravunpyrstöt syödään rennosti sormin.
Tapas-pannu
Ainekset
Työvaiheet
Pujota kylmäsavubroilerviipaleet ja jättiravunpyrstöt pieniin vartaisiin niin, että kylmäsavubroilerviipaleet ovat ruusukkeina kahdesta kohtaa seivästettyjen ravunpyrstöjen keskellä. Kuumenna öljy pannulla ja paista paprikoita, kunnes niiden pinta kuplii ja ne saavat hiukan mustaa väriä. Halkaise lime ja paista sen halkaisupintoihin kaunis väri pannulla. Paista vartaat.
Aseta lopuksi paprikat, vartaat, ja limet jo paistamisessa käyttämällesi valurautapannulle tai vaikkapa parilapannulle. Ripottele sormisuolaa ja mustapippuria ja purista päälle vielä karamellisoituneen limen mehua.