Näissä makoisissa aamupalapannareissa on kaikki kohdallaan: luonnollista makeutta, mukavasti proteiinia ja kivasti kuitua. Silläpä ne sopivat viikonloppuaamiaiseksi koko perheelle – myös keventäjälle.
Rahka-banaanipannarit
Ainekset
Työvaiheet
Muussaa banaani haarukalla kulhossa. Sekoita joukkoon kananmunat. Lisää maitorahka, kaurahiutaleet, kaneli ja suola. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna paistinpannu tai lettupannu keskilämmöllä. Lisää tilkka öljyä. Nosta lusikalla taikinaa pannulle siten, että saat pieniä pannukakkuja. Tasoita pannukakkua kostutetulla lusikalla ja paista 2-3 minuuttia. Käännä ja paista vielä hetki. Jatka, kunnes kaikki letut on paistettu.
Tarjoa pannukakkujen kanssa marjoja, Arla Lempi Maitorahkaa ja hunajaa.
Vinkki: Voit lisätä taikinaan kanelin sijasta esimerkiksi vaniljaa tai kardemummaa.