Alsaceburgeri
Ainekset
Työvaiheet
- Laita hapankaali paistinpannulle, lisää joukkoon valkoviini ja kuminansiemenet. Hauduta miedolla lämmöllä kunnes neste on haihtunut ja siirrä syrjään.
- Sekoita kulhossa paprikajauhe, savupaprikajauhe, valkosipulijauhe, sipulijauhe, Tabasco, punaviinietikka, hienonnettu valkosipuli, hienonnettu oregano, hunaja, oliiviöljy, Maldon-suola ja pippuri sekaisin.
- Paista pekoniviipaleet pannulla kahden viipaleen nipuissa ja valele kääntämisen jälkeen mausteöljyllä. Jätä sivuun.
- Mausta burgeripihvit kauttaaltaan burgerisuolalla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia per puoli ja laita pihvien kääntämisen jälkeen niiden päälle juustoviipaleet sulamaan.
- Toppaa sämpylöiden leikkauspinnat pekonipannulle mausteöljyyn ja paahda sen jälkeen sämpylät pannulla tai uunissa 180 asteessa 3-4 minuuttia tai kunnes ne ovat kauniin paahtuneet.
- Kokoa burgeri reseptin aineksista yllä olevan videon mukaan ja nauti!