Tämän Skottiburgerin salaisuus on kiteiseksi paahdettu viskisuola!
Skottiburgeri
Ainekset
Työvaiheet
- Kuullota suikaloitu keltasipuli pannulla voissa pehmeäksi, lisää joukkoon soija ja keitä neste kasaan. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita hyvin. Mausta reilusti rouhitulla mustapippurilla sekä puolella teelusikallisella Tabascoa.
- Laita viski ja sormisuola kattilaan ja keitä harvakseltaan sekoittaen keskilämmöllä 5 minuuttia tai kunnes kaikki neste on haihtunut ja suola on taas kuivaa ja kiteistä. Nosta maustettu suola jäähtymään huoneenlämpöön.
- Paista pekoniviipaleet pannulla rapeiksi ja nosta syrjään.
- Leikkaa pihvitomaatista 4 tukevaa viipaletta ja paista ne nopeasti samalla pannulla missä paistoit pekonit. Mausta samalla tomaattiviipaleet kevyesti suolalla ja pippurilla ja nosta syrjään.
- Mausta burgeripihvit viskisuolalla kauttaaltaan ja paista kuumalla pannulla tai grillaa kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli.
- Paahda sämpylät pannulla tai uunissa 180 asteessa 3 minuuttia tai kunnes ne ovat kevyesti paahtuneet.
- Kokoa burgeri reseptin aineksista yllä olevan videon mukaan ja nauti.