Normandiaburgeri saa mehukkuutta omena-päärynähillokkeesta. Maistuu mainiolta myös vegenä!
Normandiaburgeri
Ainekset
Työvaiheet
-
Sekoita kulhossa Base aioli, tryffeliöljy sekä rouhittu Maldon-mustapippuri. Jätä jääkaappiin maustumaan vähintään 15 minuutiksi.
-
Leikkaa puolet omenasta ja päärynästä erikseen ja kuori ne. Leikkaa kuoritut hedelmienpuolikkaat veitsellä pieniksi kuutioiksi. Lisää ne paistinpannulle hienonnetun shalottisipulin, siiderin, calvadoksen, sokerin ja jalapeno-tabascon kanssa. Keitä keskilämmöllä 5-10 minuuttia kunnes seos on hiukan pehmentynyt ja neste haihtunut. Maista ja mausta tarvittaessa Maldon-suolalla ja pippurilla.
-
Leikkaa camembert-juusto neljään yhtä suureen viipaleeseen.
-
Leikkaa lopusta omenasta ja päärynästä siemenkota pois ja viipaloi veitsellä ohuiksi viipaleiksi. Paista hedelmäviipaleet paistinpannulla voissa ja mausta Maldon-savusuolalla ja pippurilla
-
Mausta pihvit kauttaaltaan burgerisuolalla ja paista kuumalla pannulla tai grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia per puoli. Laita juustoviipale pihvin päälle, kun olet kääntänyt pihvin.
-
Paahda sämpylä pannulla tai uunissa 180 asteessa 4 minuuttia tai kunnes sämpylä on kevyesti paahtunut.
- Kokoa burgeri reseptin aineksista yllä olevan videon mukaan ja nauti!