Makkaraa burgeriin! Näihin Baskiburgereihin ei laiteta sämpylän toista puolta hatuksi.
Baskiburgeri
Ainekset
Työvaiheet
-
Ruskista viipaloidut makkaranpalat kuumalla pannulla.
-
Lisää joukkoon sipuliviipaleet, murskattu valkosipuli ja kuutioidut paprikat. Kuullota nyt keskilämmöllä, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet.
-
Mausta Tabascolla, sokerilla sekä paprikajauheella. Lisää joukkoon siideri ja keitä kunnes neste on haihtunut. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
-
Mausta burgeripihvit Cuba Suola -maustesekoituksella kauttaaltaan ja paista kuumalla pannulla tai grillaa kuumassa grillissä 3 minuuttia per puoli.
-
Lisää viipale juustoa pihvin kypsennetyn puolen päälle sulamaan kun olet kääntänyt pihvit.
-
Paahda sämpylät kuivalla pannulla tai uunissa 180 asteessa 3 minuuttia tai kunnes sämpylät ovat kevyesti paahtuneet.
-
Kokoa burgeri respetin aineksista yllä olevan videon mukaan ja nauti.