Upota juustonkannikat ja eripariset kasvikset tortillojen väliin. Paista leipiä paistinpannulla ja quesadillat ovat hetkessä valmiit.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
16 palaa
Valmistusaika
20 minuuttia
Vaikeustaso
Helppo
Quesadillat
Ainekset
Täyte
1
dl
punaista pestoa, salsaa tai tomaattikastiketta
200
g
fetaa tai mozzarellaa
100
g
pinaattia tai rucolaa
2
sipulia
4
tomaattia
4
dl
raastettuja juustonkannikoita
1
tl
mustapippuria myllystä
2
rkl
rypsiöljyä
Työvaiheet
- Levitä ohut kerros kastiketta 4 tortillalle. Murusta feta tai mozzarella päälle.
- Jos käytät tuoretta pinaattia, kuumenna tilkka vettä paistinpannussa ja kääntele pinaattia pannussa pari minuuttia. Nosta pinaatti työlaudalle ja hienonna karkeaksi. Jos käytät pakastepinaattia, sulata ja valuta pinaatti huolella ja paista pannussa ylimääräinen kosteus pois.
- Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi ja tomaatit viipaleiksi. Raasta juustonkannikat.
- Levitä pinaatti tai rucola, sipuli, tomaattiviipaleet ja juustoraaste tortilloille. Rouhi pippuria pinnalle. Paina yli jääneet tortillat kanneksi.
- Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa ja paista tortillat kummaltakin puolelta tai kunnes pinta on saanut väriä ja juusto on sulanut. Käytä kääntämisessä apuna leveitä lastoja.
- Leikkaa quesadillat 4 palaan ja tarjoa alkupalana.
Ketju on lukittu.
Moi
Moi Minna!