
Vuohenjuustolla silattu sienikastike maistuu mainiolta myös ilman pastaa.
Korvasieniä, vuohenjuustoa ja nauhapastaa
Ainekset
Työvaiheet
-
Esikäsittele korvasienet. Leikkaa sienten tyvet. Harjaa ja halkaise sienet.
Keitä sienet runsaassa vedessä (1 osa sieniä ja 3 osaa vettä) kahteen kertaan vähintään viisi minuuttia. Kaada keitinvedet pois ja huuhtele sienet molempien keittokertojen yhteydessä huolellisesti runsaalla vedellä. Tuuleta huolellisesti keittämisen aikana. Valuta ja purista sienistä ylimääräinen vesi.
- Hienonna sipuli ja kuullota sipulia muutama minuutti öljyssä. Lisää joukkoon valkoviini ja anna seoksen kiehahtaa. Lisää joukkoon juusto ja vesi sekä sienet. Hauduta kastiketta välillä sekoittaen 10 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa.
-
Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Siivilöi pasta ja lisää joukkoon öljy. Silppua ruohosipuli ja lisää kastikkeen joukkoon. Viimeistele rouhitulla mustapippurilla ja suolalla. Sekoita kastike pastan joukkoon.
Vinkki: Käsiteltyjä korvasieniä löytyy 250 g:n pakkauksissa Kaskein Marjan tuotteena.