Ei ihan lasagne, eikä kyllä cannelonikaan. Pastarulla ilahduttaa ruokapöydässä!
Pastarullat
Ainekset
Työvaiheet
- Huuhtele ja valuta pinaatti ja valmista juustokastike: Kuumenna 4 dl maitoa ja sekoita vehnäjauhot desilitraan maitoa. Lisää jauhosuurus kuumaan maitoon hyvin sekoittaen ja kypsennä sekoitellen miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää liemikuutio, muskotti ja juustoraaste.
- Lado pastalevyt työlaudalle ja voitele ne tomaattipyreellä, lisää jokaiselle pinaattia ja mozzarellaa palasina, kääri rullalle ja leikkaa rullat 3–4 sentin viipaleiksi.
- Lado viipaleet öljyttyyn uunivuokaan vieri viereen, lisää viipaloidut tomaatit ja kaada päälle juustokastike.
- Paista 200 asteessa noin 40 minuuttia kunnes ruoka saa kauniin värin.
- Anna hiukan vetäytyä leivinpaperin ja liinan alla ennen tarjoilua, tarjoa lisäksi raikasta salaattia.