
Ihanat kevään nokkoset saavat tässä kaveriksi GOOD hamppumaitoa - tarjoile ja nauti uusien perunoiden ja kalan kanssa - kokeile myös kaveriksi parsalle!
Hamppumaidolla muheutettu nokkosmuhennos
Ainekset
Työvaiheet
poimi nokkoset pölyttömästä paikasta, huuhtele kylmällä vedellä, ryöppää kiehuvassa vedessä noin 5 min ja huuhtele taas kylmällä. purista ylimääräinen vesi nyrkissä nokkosista. silppua nokkoset.
kuumenna kasari, lisää öljy ja nokkoset. anna hautua hetki miedolla lämmöllä. lisää tarvittava määrä (loraus) hamppumaitoa, niin että muhennoksesta tulee makusi mukaan sopivan pehmeää ja kosteaa.
mausta merisuolalla ja valkopippurilla. halutessasi lisää nokare voita.
tarjoile ja nauti uusien perunoiden ja kalan kanssa - sopii erinomaisesti myös parsalle!