Kukkakaalipaistos on erinomainen lisuke esim. paistetulle kalalle. Kuvassa kuhaa katkarapukastikkeella.
Tämä resepti on muunnelma Ulla Liukkosen keittokirjasta Ullan eväät. Esittelen Ullan keittokirjan blogissani http://keittokirjaprojekti.blogspot.fi/2013/12/ullan-evaat.html
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
40 min
Vaikeustaso
Helppo
Kukkakaalipaistos
Ainekset
400
g
kukkakaalia
1/2
dl
kuohukermaa
2
dl
keitinlientä
vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
2
dl
juustoraastetta
Työvaiheet
- Keitä lohkottu kukkakaali puolikypsäksi.
- Ota talteen keitinliemi ja suurusta se kermaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla. Mausta liemi suolalla ja pippurilla.
- Peitä kukkakaalit suurusteella ja juustoraasteella.
- Paista 225 asteessa noin 10–15 minuuttia kaalilohkojen koosta riippuen.
Ketju on lukittu.
Ah, mä rakastan kukkakaalia! Aion tehdä tätä mahdollisimman pian. Kiitti ohjeesta :)