Ramenkeitto on kätevä arkiruoka, jos haluat kokata sekä kana- että kasvisversiot samalle seurueelle.
Kanaramen
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Marinoi kananpojan minuuttileikkeet soijalla ja mirinillä.
- Kiehauta vesi. Raasta inkivääri. Lisää liemiainekset kattilaan hautumaan 15 minuutiksi.
- Paista minuuttileikkeitä muutama minuutti molemmin puolin. Leikkaa kypsät leikkeet viipaleiksi.
- Leikkaa lehtikaalista pois paksut lehtiruodit. Silppua lehdet. Kuumenna öljy pannulla. Paista kaaleja kuumalla pannulla muutama minuutti.
- Annostele keittokulhoihin nuudelit. Lisää päälle lientä, lehtikaalia ja kanaviipaleita. Silppua päälle reilusti korianteria.
Vinkki! Kasvisrameniin voit käyttää tofua. Kypsennä tofupaloja pannulla muutama minuutti lehtikaalin kanssa.