
Foliokupeissa grillattu marjajälkiruoka viimeistellään valkosuklaalla.
Grillatut marja-hedelmäkupit
Ainekset
Työvaiheet
- Laita marjat kulhoon. Halkaise aprikoosit ja nektariinit ja viipaloi marjojen joukkoon. Raasta limetin kuori joukkoon. Ripottele päälle maizena ja tomusokeri. Sekoita varovasti.
- Ota foliosta kaksi palaa. Paina foliot jälkiruokakulhon pohjalle niin, että niistä muodostuu kuppi. Laita marja-hedelmäsalaatti foliokupin pohjalle.
- Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Lisää sulaan voihin kaurahiutaleet, sokeri ja veitsellä hienonnettu valkoinen suklaa. Ripottele kauramuru marjojen ja hedelmien päälle.
- Nosta foliokupit grilliin. Paista grillissä miedolla lämmöllä niin kauan, kunnes marjat lähtevät kiehumaan ja ovat pehmenneet ja kauramuru on saanut väriä. Voit paistaa jälkiruuan myös uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Raasta lopuksi päälle valkosuklaata ja koristele marjoilla. Tarjoa lämpimänä kermavaahdon kanssa.