Tämä simppeli, mustikkainen aamupalajäätelö vie kesään. Mahtavinta on, että on olemassa jäätelö, jota voi syödä joka aamu.
Aamupalaijäätelö valmistetaan jäädytetyistä banaaniviipaleista. Kohmeiset banaaniviipaleet nakataan blenderiin pyörimään ja lopputuloksena on pehmeä & terveellinen jäätelö. Aamupalajäätelöä voi varioida täysin oman fiiliksen mukaan.
Aamupalajäätelö
Ainekset
Työvaiheet
Pakasta banaani edellisenä iltana. Viipaloi kuorittu banaani pakasterasiaan ja laita pakkaseen jäätymään.
Nosta banaaniviipaleet ja (jäiset) mustikat huoneenlämpöön muutamaksi minuutiksi ennen jäätelön valmistusta. (Valmista banaanijäätelö kohmeisista banaaneista, jollet omista supertehokasta blenderiä!)
Laita banaanit, mustikat ja kardemumma tehosekoittimeen ja anna pyöriä, kunnes massa on tasaista. Jos blenderi ei jaksa pyörittää kohmeisia raaka-aineita, lisää joukkoon pieni tilkka vettä tai maitoa.
Kaavi jäätelö kulhoon, lisää pinnalle granolaa ja nauti.
Huom! Tämä jäätelö on koostumukseltaan pehmismäistä. Jos haluat rakenteesta kovemman, siirrä valmis jäätelömassa pakkaseen 15 minuutiksi.