Valuva talleggiojuusto sopii täydellisesti lehtisellerin ja pähkinöiden kaveriksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
12 annosta
Valmistusaika
1 t + kasvisten marinointi 1 t
Vaikeustaso
Helppo
Juusto-pähkinäsalaatti
Ainekset
2
dl
pähkinöitä ja siemeniä
suolaa
200
g
talleggio-juustoa
4
lehtisellerin vartta
Persiljakastike
1 1/2
dl
oliiviöljyä
3
rkl
valkoista balsamicokastiketta
ripaus
sokeria ja suolaa
2
rkl
lehtipersiljaa silputtuna
Työvaiheet
- Paahda pähkinä-siemensekoitusta 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Varo, ettei seos pala. Mausta kevyesti suolalla ja nosta sivuun.
- Leikkaa huoneenlämpöinen juusto ohuiksi viipaleiksi, viipaloi pestyt lehtisellerinvarret ja kokoa salaatti laakealle lautaselle. Yhdistä keskenään kaikki persiljakastikkeen aineet ja tarjoa kastike salaatin kanssa.