Vuohenjuusto kruunaa bulgursalaatin.
Ruokaisa vuohenjuusto-bulgursalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Valmista ensin grillatut kasvikset. Pilko paprika reiluiksi paloiksi. Leikkaa kesäkurpitsa puolen sentin viipaleiksi. Voitele kasvikset öljyllä ja siirrä parillapannulle tai grilliin (sienet kokonaisina).
- Kesäkurpitsat kypsyvät nopeimmin, joten ota ne ensimmäisenä pois grillistä. Paprikoiden kypsyminen vie 6–8 minuuttia, sienten noin 15 minuuttia. Viipaloi sienet ja ripottele kasviksille suolaa, pippuria ja sitruunamehu.
- Kypsennä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää liemikuutio kypsennysveteen.
- Purista sitruunasta mehu ja hienonna valkosipulinkynsi. Yhdistä sitruunamehu, valkosipuli, öljy ja hunaja ja kaada kastike bulgurin joukkoon. Lohko tomaatit, hienonna persilja ja lisää ne rucolan kanssa.
- Paahda pähkinät kuivalla pannulla ja ripottele ne ruuan pinnalle. Lisää grillatut kasvikset ja murennettu vuohenjuusto bulguriin.