Intialaistyylinen kanakastike kruunataan runsaalla korianteri- ja minttusilpulla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4-6 annosta
Valmistusaika
35 min
Vaikeustaso
Kohtalainen
Vihreä kanamasala
Ainekset
½
kpl
iso keltasipulista
2
kpl
kookasta valkosipulinkynttä
½-1
kpl
vihreä chili
1
rkl
öljyä paistamiseen
450
g
maustamattomia broilerin fileesuikaleita
½
tl
kurkumaa
3
dl
vettä
½
tl
kardemummaa
ripausneilikkaa
1
kpl
kanelitanko
1
kpl
vihreä paprika
1/4
pienestä kaalista
1 ½
dl
kookosmaitoa
2 ½
dl
tuoreyrttisilppua, jossa korianteria ja minttua
2–3
rkl
sitruunanmehua
1
tl
suolaa
Työvaiheet
- Kuullota laakeassa kasarissa öljyssä silputtu sipuli, murskatut valkosipulinkynnet ja hienoksi hakattu chili, jonka sisältä olet poistanut siemenet. Lisää broilerinsuikaleet ja kurkuma. Paista, kunnes liha on kypsää ja saanut kaunista paistoväriä.
- Lisää vesi, kardemumma, neilikka ja kanelitanko. Anna kiehua hiljalleen poristen noin seitsemän minuuttia.
- Pilko sillä aikaa paprika ja halutessasi suikaloi kaali.Lisää kasvikset kasariin ja kuumenna sekoitellen parin minuutin ajan. Lisää kookosmaito ja yrttisilppu, mausta sitruunanmehulla ja suolalla.
- Anna seoksen vielä kiehahtaa. Tarjoa rapean salaatin ja keitetyn basmatiriisin tai orzopastan kanssa.