Laadukas lampaanliha ja tuoreet yrtit ovat avain onneen.
Lammasta sisilialaiseen tapaan
Ainekset
Työvaiheet
- Siisti lampaankareen pinta leikkaamalla kalvot ja ylimääräinen rasvakerros pois. Leikkaa kare paloiksi luiden välistä. Laita lihat kaksinkertaiseen muovipussiin.Yhdistä keskenään marinadiainekset ja kaada seos lihojen sekaan. Anna maustua viileässä yön yli tai huoneenlämmössä 2–3 tuntia.
- Ota lihat viileästä hyvissä ajoin ennen grillausta. Pyyhi lihojen pinnasta ylimääräinen marinadi ja sipaise pintaan öljyä.
- Grillaa molemmin puolin kohtalaisella lämmöllä 2–3 minuuttia.
Ruokaohje on kahdelle hengelle tarkoitettu ja lihaa menee 800g. Tuntuu paljolta.
Pienemmillä annoksilla ruokaa riittää hyvin kolmelle. Meillä tämä meni kahdestaan niin, ettei edes huomannut: https://www.lily.fi/blogit/herkkumies/herkullinen-karamellipossu/