Keitä possunribsit mausteliemessä kypsiksi ja viimeistele grillissä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
2 t 30 min
Vaikeustaso
Helppo
Ribsit Jaana Pelkosen tapaan
Ainekset
2
kg
possun ribsejä
lihalientä
2
porkkanaa
2
sipulia
2
valkosipulinkynttä
Työvaiheet
- Paloittele kasvikset ja lisää lihaliemeen. Kiehauta liemi ja kaada ribsien päälle. Hauduta 150-asteisessa uunissa 2 tuntia.
- Nostele ribsit uunipellille ja jäähdytä ne. Valele kastikkeella ja grillaa.
Hanoi-kastike
Ainekset
1
dl
hoisin-kastiketta
2
dl
rypsiöljyä
suolaa
sitruunamehua
kourallinen
korianteria
2
punaista chiliä
1
rkl
sriracha-kastiketta
Työvaiheet
- Emulsioi öljy hoisin-kastikkeen joukkoon ohuena nauhana voimakkaasti vatkaten.
- Sekoita loput ainekset joukkoon ja tarkista maku.
BBQ-kastike
Ainekset
2
keltasipulia
4
valkosipulinkynttä
2
rkl
tomaattipyrettä
4
dl
kolajuomaa
2
dl
lihalientä
1
dl
tomaattimurskaa
Työvaiheet
- Paahda sipulit ja tomaattipyree kattilassa tummaksi. Lisää loput ainekset ja keitä hiljalleen 30 minuuttia. Aja sauvasekoittimella sileäksi. Siivilöi tiheän siivilän läpi ja hauduta vielä 1 tunti. Tarkista maku.