Kukapa ei kaipaisi villille 80-luvulle? Baarimestari Ramses Showlah kehitti Soppa365:lle raikkaan vesimeloniboolin, jonka twisti on rooibosjäätee.
Vesimelonibooli
Ainekset
Työvaiheet
- Tee sokeriliemi ja jäätee edellisenä päivänä tai ainakin kaksi tuntia ennen boolin sekoittamista.
- Tasoita melonin pohja leikkaamalla ohut viipale kuorta pois. Leikkaa melonista hattu ja koverra kolmasosa sisuksesta isolla lusikalla. Leikkaa palat jääpalan kokoisiksi kuutioiksi ja pakasta ne. Koverra loput melonin hedelmälihasta. Säilytä koverrettu meloni jääkaapissa.
- Kun on aika sekoittaa booli, täytä meloni kuohuviinillä, vodkalla, sokeriliemellä ja grenadiinilla. Lohko pari limettiä ja lisää ne booliin. Purista lopuista limeteistä mehu boolin sekaan. Lopuksi lisää juomaan jäiset melonipalat, jääkuutiot ja rooibostee.
Sokeriliemi
Ainekset
Työvaiheet
- Keitä aineksia kattilassa pari minuuttia, kunnes sokeri liukenee. Jäähdytä.
Rooibosjäätee
Ainekset
Työvaiheet
- Kaada vesi pulloon ja työnnä teepussit pulloon niin, että naru jää ulkopuolelle. Nosta jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi.