Lämpimät voileivät eivät ole pelkkää retrofiilistelyä. Näillä ohjeilla ne muuttuvat myös illanistujaisten keskipisteeksi tai superherkulliseksi, moderniksi aamupalaksi.
1. Kappelileivät lohella
Muistatko kappelileivän, suomalaisten suosikin 1970-luvulta? Tätä lohikappelia mehevöittää valkokastike. Dijoninsinappi tuo muhkeaan leipään miellyttävää särmää.
Lohileipien ohjeen löydät täältä.
2. Nyhtöleipä pestolla ja juustolla
Kolme raaka-ainetta ja 20 minuuttia aikaa – ja yhtäkkiä edessäsi on upea herkku, minkä tahansa illanistujaisten keskipiste. Tästä vieraat saavat nyhtää itselleen juuri niin monta palaa kuin haluavat. Samalla nautitaan upeasti venyvästä juustosta!
Nyhtöleivän ohjeen löydät täältä.
3. Lämpimät tomaattileivät
Nämä nopeat uunileivät maistuvat hieman pizza margheritalta.
Tomaattileipien ohjeen löydät täältä.
4. Tuna melt -toast
Savujuustolla ja avokadolla tuunatut tonnikalatoastit ovat nopeaa arkiruokaa tai tuhtia syötävää viikonloppubrunssille.
Tuna melt -leipien ohjeen löydät täältä.
5. Lämmin voileipäkakku
Eivätkö yksittäiset leivät riitä? Tee kokonainen kakku! Lämmin voileipäkakku on maukas tarjottava erilaisiin juhliin.