Kuvat
Tuuli Kanerva, Panu Pälviä, Päivi Ristell, Tuomas Kolehmainen

Viisi viikoittain ilmestyvää arki-iltoja sujuvoittavaa reseptiä. Valittu sinua varten, jotta kaikki aika ei menisi reseptejä selatessa. Poimi resepteistä yksi, kaksi tai osta ainekset kaikkiin.

Viiden suoraan valittujen ohjeiden on tarkoitus tarjota helposti lähestyttäviä ideoita ja valmiita reseptejä, jotka sopivat kiireisen arjen pyörteisiin. Valtaosa resepteistä valmistuu nopeasti, noin puolessa tunnissa. Osa resepteistä kypsyy uunissa pidempään, mutta aktiivinen kokkausaika jää vain muutamaan minuuttiin.

Arjen ruoanlaittoa helpottavat myös reseptit, joiden raaka-aineiden määrä on rajattu vähäiseksi. Vähäinen määrä aineksia tarkoittaa usein myös edullisempaa hintaa. Mausta ei kuitenkaan tingitä!

Lohikoftat

45 min
Lohivartaat maustetaan Lähi-Idän mausteilla. Kirpeän sumakin voi korvata vaikka sitruunankuorella. Jauhettu lohimassa ei vaadi pitkää maustumisaikaa, vaan vartaat pääsevät pannulle jo vartin odottelun jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uunifeta-kurpitsapasta

45 min
Uunifetapasta on helppo, nopea ja herkullinen arkiruoka, joka saa nyt uutta makua syksyisestä kurpitsasta. Tästä annoksesta riittää koko perheelle!


Tästä reseptiin.

Linssi-sienikastike

40 min
Hyvin edullista ja myös melko nopeaa! Kuivakaapin sisältö loistaa tässä arkisessa kastikkeessa, joka sopii sekä perunamuusille että pastalle. Linssit ja säilykeherkkusienet saavat makua soijasta ja timjamista sekä tomaattipyreestä. Kastike suurustetaan perunamuusilla.


Tästä reseptiin.

Broileria persillade

55 min
Broilerinkoivet ovat siitä erinomaista arkiruokaa, että aktiivista kokkausaikaa ne eivä vaadi muutamaa minuuttia pidempään. Persillade on, kuten nimestä voi päätellä, persiljasta tehty yrttikastike, joka maustaa nämä broilerinkoivet. Lisäksi makua tuovat appelsiini ja sitruuna.


Tästä reseptiin.

Srilankalainen napostelukala

40 min (+ kalan sulatus)
Pakastekala on tuoretta edullisempaa, ja onneksi siitäkin saa herkullisia ruokia aikaiseksi. Rapeapintaisen pakastekakalan salaisuus on huolellinen sulatus ja pinnan kuivaus ennen paistoa. Tämä mm. chilillä maustettu kalapannu sopii sellaisenaan tai riisin kanssa tarjottavaksi.


Tästä reseptiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla