Lähde elämykselliselle viinimatkalle Bulgariaan. Sukella viinibaareihin, nauti illallista viinitilalla ja maistele Bulgarian nykyaikaisia viinejä.


Moderni viinimaa Bulgaria
Keväinen gourmet-matka vie Sinut viinimatkalle Sofiaan ja Euroopan 2019 kulttuuripääkaupunkiin Plovdiviin!

Matkan sisältö

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. PÄIVÄ Lufthansan aamulento Helsinki–München–Sofia. Majoitus 5 tähden boutiquehotellissa Sofian keskustassa www.arenadiserdica.com. Lounas
ja viininmaistelu urbaanissa viiniravintolassa. Opastettu Sofia-kävelykierros ja museovierailu. Vapaata aikaa kaupungilla. Gourmet-illallinen Sofiassa.
2. PÄIVÄ Aamiainen. Lähtö Plovdiviin ja vierailu Traakian laakson viinimaille: vierailu Bessa Valley -viinitilalla. Vierailu ja maistelulounas viinitila Villa Yustinassa. Majoitus boutique-hotellissa www.residencecitygarden. com. Opastettu kaupunkikierros kävellen. Vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Gourmet-illallinen Plovdivin vanhassakaupungissa.
3. PÄIVÄ Vierailu Dragomirviinitilalla ja Bachkovo-luostarissa. Lounas paikallisessa ravintolassa. Matka Ruusulaaksoon ja majoitus viinitila Château Copsassa www.copsa.bg. Vapaata aikaa rentoutua viinitilan relax-alueella tai uima-altaalla. Viinimaistelu ja illallinen viinitilan ravintolassa.
4. PÄIVÄ Aamiainen ja paluu Sofiaan. Majoitus boutique-hotellissa www.arenadiserdika.com. Vierailu yksityisessä kulinaarisessa oppilaitoksessa. Lounaan yhteydessä maistellaan viinejä ja kokataan yhdessä bulgarialaista ruokaa. Illalla vapaata aikaa, mahdollisuus tutustua omakustanteisesti Sofian ravintola- ja iltaelämään.
5. PÄIVÄ Aamiainen. Kuljetus lentokentälle ja paluulento Sofia–München–Helsinki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Etuhinta glorian ruoka & viinin tilaajille
1690 euroa/hlö/2hh
1790 euroa/hlö/1hh

Hinta sisältää
Lennot (sisältää 1x ruumaan menevä laukku + 1 käsimatkatavara), tilauskuljetukset, majoitukset boutique-hotelleissa, 2 yötä Sofiassa, 1 yö Plovdivissa ja 1 yö Château Copsassa viinitilalla. Aamiaiset, ohjelmassa mainitut viinitilavierailut viininmaisteluineen, ohjelmassa mainitut 4 lounasta ja 3 illallista, kaupunkikierrokset ja nähtävyydet, suomenkielisen matka- ja viinasiantuntijaoppaan palvelut.

Matkan varaus, maksuaikataulu ja lisätiedot
Lisätietoa matkan ohjelmasta ja varaukset info@vinoamore.fi

Maksuaikataulu
Kun varaat matkan ennen 30.3. 2019, varausmaksu on 300 euroa/hlö. Varauksen yhteydessä lähetämme sinulle varauslaskun, jonka maksuehto on
7 päivää. Loppulasku erääntyy 45 päivää ennen matkan alkua, ellei toisin mainita. Kun matka varataan alle 60 vrk ennen lähtöpäivää, koko matkan hinta maksetaan varauksen yhteydessä. Lasku erääntyy 7 vrk varausvahvistuksesta.

Ilmoittautumiset
30.3.2019 mennessä Ilmoitathan varauksen yhteydessä nimesi, syntymäaikasi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sekä sähköpostiosoitteesi. Ilmoita samalla
myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta, haluatko yhden hengen huoneen sekä muut erityistoiveesi.

Ilmoittaudu tästä.

Vastuullinen matkatoimisto on Iana Tour Bulgaria LLC.

Sisältö jatkuu mainoksen alla