Helppo kerrosjälkkäri syntyy suklaakekseistä, kaupan valmiista hasselpähkinä-levitteestä ja maitosuklaasta. Suklaan himo kaikkoaa tällä varmasti!
Nutellajälkkäri
Ainekset
Työvaiheet
-
Rouhi suklaakeksit ja jaa annosmaljojen pohjalle.
-
Vatkaa kerma ja nutella sähkövatkaimella kuohkeaksi. Levitä keksimurujen päälle ja siirrä hetkeksi jääkaappiin.
-
Kuumenna 1 dl kuohukermaa lähes kiehuvaksi. Siirrä levyltä ja paloittele maitosuklaa joukkoon. Anna olla koskematta 5 minuutin ajan. Sekoita tasaiseksi. Jaa maljoihin nutellakerroksen päälle ja anna vetäytyä jääkaapissa parin tunnin ajan.
-
Rouhi ja paahda hasselpähkinät kuivalla kuumalla pannulla. Koristele jälkkärit hasselpähkinöillä.
Ingressin mukaan ”Suklaan himo kaikkoaa tällä varmasti!”
Siis ohjeen sörsselistä tulee niin kamalan makuista, ettei koskaan enää halua himoita mitään suklaista… Tätähän tarkoititte, vai kuinka?