Muutaman raaka-aineen pasta all’Alfredo valmistuu nopeasti ja on täydellistä perjantairuokaa.
Pasta all'Alfredo
Ainekset
Työvaiheet
-
Kuutioi voi. Raasta parmesaani raastiÂmen hienolla terällä tai mikroteräÂraastimella.
-
Lämmitä sekoituskulho kuumalla vedellä.
-
Keitä pasta hyvin suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Kuivaa kulho ja lisää voikuutiot.
-
Nostele pasta suoraan vedestä kulhoon ja sekoita se voihin tehokkaasti, mutta vältä rikkomasta pastaa. SiliÂkoninen tukeva kaavin on tässä hyvä apuväline.
-
Lisää parmesaania ja loraus keitinÂvettä useassa erässä sekoittaen, kunnes parmesaanista, voista ja keitinvedestä syntyy kermamainen kastike. Jaa pasta lautasille ja tarjoa heti.
Vinkki Pastaa kannattaa sekoittaa vaÂrovaisesti keittämisen aikana, jotta siitä irtoaa tärkkelystä keitinveteen. TärkÂkelyksinen keitinvesi toimii kastikkeen saostajana.
Hyviä tällaiset suoraan kääntäjän kautta tuodut reseptit. Kun parmesania myydään meillä yleisesti 200 gramman ja tuorepastaa 250 gramman paketeissa, niin laitetaan reseptiin 210 grammaa parmesania ja 600 grammaa tuorepastaa.
210 g parmesaania? Ihan yhtä hyvä tulee, jos käyttää sen 200 g paketillisen. 10 g:n vähennys ei tunnu maussa.Â
Miksi ei sekoiteta siinä kattilassa?