
Paholaisen leivonnainen on suolainen piirakka, joka valmistuu valmiista pakastepiirakkapohjasta ja broilerista. Tämä on syntisen hyvää.
Suolainen piirakka ratkaisee monta tilannetta, oli kyseessä sitten kahvitarjoilu, väli- tai iltapala, lounas tai nyyttikestit.
Tässä suolaisessa piirakassa valmistusta helpotetaan valmiilla piirakkataikinalla. Täyte on houkutteleva yhdistelmä suolaista, makeaa ja tulista, kun broilerisuikaleet maustetaan soijalla ja makealla chilikastikkeella. Viimeiseksi päälle ladotaan vuohenjuustoviipaleita.
Piirakan kruunu on itsetehty superhelppo paholaisen hillo. Tarvitset siihen vain tomaattimurskaa, muutaman chilin ja hillosokeria. Niitä keitellään pienessä kattilassa parinkymmenen minuutin ajan, kunnes seos sakenee hilloksi.
Hillon valmistus kannattaa aloittaa ensimmäisenä, jotta se ehtii jäähtyä ja asettua. Hillo sopii piirakan lisäksi esimerkiksi pizzan päälle tai juustojen kanssa nautittavaksi.
Paholaisen piirakka
Ainekset
Työvaiheet
- Tee ensin hillo. Laita tomaattimurska ja hillosokeri kattilaan. Poista chileistä siemenet ja hienonna palot kattilaan. Kuumenna ja anna kiehua poristen noin 20 minuuttia, kunnes seos sakenee hillomaiseksi. Anna jäähtyä ensin huoneenlämmössä ja sitten jääkaapissa.
- Sulata piirakkapohja pakkauksen ohjeen mukaan. Painele vuoan pohjalle ja reunoille.
- Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä pannulla. Mausta pippurilla, soijakastikkeella ja makealla thaichilikastikkeella. Levitä täyte piirakkapohjalle.
- Sekoita munakerman ainekset ja kaada päälle. Leikkaa vuohenjuustosta ohuita kiekkoja piirakan päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoamista. Tarjoa paholaisenhillon kanssa.
Missä lämmössä pitää uunissa paistaa?
Kiitos kommentistasi, 200 asteessa. Lisään puuttuvan tiedon ohjeeseen.
Tomaattimurska purkkeja on kovin monenkokoisia - minkä kokoinen purkki kannattaa hankkia🤗
Kiitos huomiostasi, lisään puuttuvan tiedon ohjeeseen!