
Makeansuolainen hillo järisyttää makunystyrät. Varoitus! Näihin leipäsiin jää himo.
Leipäset pekoni-bissehillolla
Ainekset
Työvaiheet
- Laita pekoni kylmälle pannulle, lämmitä ja ruskista. Valuta paperilla.
- Kuori ja hienonna sipuli, paista sitä öljyssä 10 minuuttia pehmeäksi. Kuori ja hienonna joukkoon valkosipulinkynsi ja rosmariini. Lisää chilijauhe. Jatka paistamista vielä minuutti.
- Lisää pannulle pekoni ja kaikki loput ainekset. Keitä miedolla lämmällä ilman kantta noin tunti, kunnes seos on hillomaista. Jäähdytä, soseuta tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi. Purkita puhtaaseen purkkiin ja siirrä jääkaappiin.
- Leikkaa leipä paloiksi. Voitele pekoni-bissehillolla. Veistä päälle valkohomejuustoa ja koristele herneenversoilla.
Kuullostaa herkulliselta vaikka en välttämättä kutsuisi tätä hilloksi.