
Mehevään rapupastaan tulee ruokakerman lisäksi ranskankermaa. Jos haluat raikastaa annosta, lisää hieman raastettua sitruunankuorta!
Katkarapu-tuoretomaattipasta
Ainekset
Työvaiheet
- Ota ravut sulamaan. Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen.
- Halkaise tomaatit. Leikkaa sipuli ja valkosipuli ohuiksi viipaleiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna chili. Kuullota sipuleita ja chiliä paistinpannussa öljyssä pari minuuttia. Lisää tomaatit ja kuullota hetki. Lisää kerma ja ranskankerma. Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä pari minuuttia.
- Lisää katkaravut kastikkeeseen. Hienonna tilli ja purista sitruunan mehu kastikkeeseen. Mausta reilusti suolalla ja pippurilla.
- Valuta pasta ja sekoita se kastikkeeseen. Tarjoa parmesaanin kanssa.
Entäs ne ravut? Ne laitettiin sulamaan, mutta mitä sen jälkeen?
Reseptiä päivitetty.