Tuo tuulahdus Havaijia keittiöösi tuunaamalla perinteinen burgeri ananaksella ja inkiväärillä! Vaivannäkösi palkitaan varmasti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4 annosta
Valmistusaika
40 minuuttia
Vaikeustaso
Kohtalainen
Aloha-purilainen
Ainekset
1
kevätsipuli
1
rkl
raastettua inkivääriä
400
g
sikanautajauhelihaa
1
tl
suolaa
1
kananmuna
3/4
dl
korppujauhoja
LISÄKSI
1 + 1
rkl
öljyä
4
ananasrengasta
4
hampurilaissämpylää
salaattia
majoneesia
INKIVÄÄRIKASTIKE
1
dl
vettä
1
dl
sokeria
2
rkl
(vaaleaa) misotahnaa
2
rkl
soijakastiketta
1
rkl
raastettua inkivääriä
1
rkl
suurustetta (ruskeille kastikkeille) esimerkiksi Maizena
Työvaiheet
- Hienonna kevätsipuli ja raasta inkivääri. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja muotoile 4 pihviksi. Siirrä jääkaappiin odottamaan.
- Tee kastike. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää sokeri, soijakastike ja raastettu inkivääri ja anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Lisää kastikesuurus sekoittaen.
- Taputtele ananasrenkaat kuiviksi paperilla. Kuumenna 1 rkl öljyä paistinpannulla ja paista noin 4 minuuttia per puoli, kunnolla ruskeiksi. Siirrä lautaselle. Lisää loput öljystä ja paista hampurilaispihvit kypsäksi, noin 4 minuuttia per puoli.
- Täytä hampurilaissämpylät pihveillä, ananaksella, majoneesilla, salaatilla ja inkiväärikastikkeella.
Desi vettä ja desi sokeria? Tulee meinaan sen verran paksua, ettei Maizenaa enää tarvita 😅
Ei jatkoon..