
Lisää kasviksia ihan huomaamatta! Kalkkunapyörykät saavat mehevyyttä kesäkurpitsasta ja tomaattikastikkeesta tulee uudenmakuinen, kun siihen lisää paprikaa.
Kalkkunapyörykät tomaatti-paprikakastikkeessa
Ainekset
Työvaiheet
- Kuutioi paprikat ja tomaatit. Hienonna sipuli. Paista paprikoita muutama minuutti öljyssä kattilassa. Ota paprikoista noin puolet syrjään kattilasta. Lisää pannulle tomaatti, sipuli ja savupaprika. Jatka paistamista vielä pari minuuttia. Lisää pannulle loput kastikeaineet ja anna hautua noin 10 minuuttia.
- Sekoita jauheliha ja raastettu kesäkurpitsa. Hienonna kapriksia. Sekoita seoksen joukkoon kaprikset, muna, korppujauhot ja suola. Sekoita tasaiseksi.
- Soseuta tomaatti-paprikakastike sauvasekoittimella. Pyöritä taikinasta pyöryköitä ja siirrä kypsymään kastikkeeseen. Anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia tai kunnes pyörykät ovat kypsiä. Lisää lopuksi paistetut paprikanpalat. Keitä pasta pyöryköiden kypsyessä.
100 g jauhelihaa .. tässä varmaan virhe??
Kiitos kommentistasi, tämä lihapullaohje on kahdelle ja joukossa on kasvisraastetta, joten 100 g lihaa on oikea määrä. Esimerkiksi täältä löydät broileripullien ohjeen, jossa jauhelihaa käytetään reilummin (onnistuu toki myös kalkkunanjauhelihalla): https://www.soppa365.fi/reseptit/kana-arjen-nopeat-gluteeniton/supermehe...