Yrttinen tabbouleh tekee takuulla kylläiseksi, kun bulgurin joukkoon paahtaa kukkakaalin ja salaatin päälle murustelee vuohenjuustoa.
Lämmin kukkakaalitabbouleh
Ainekset
Työvaiheet
- Irrota kukkakaali pieniksi nupuiksi. Laita leivinpaperilla päällystetylle uunipellille tomaattien kanssa. Valuta päälle öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan kasvisliemessä. Pidä lämpimänä.
- Tee kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Yhdistä muiden aineiden kanssa. Kääntele kastike keitetyn bulgurin joukkoon.
- Sekoita bulguriin paahdetut kukkakaalit ja tomaatit. Lisää hienonnetut yrtit, hienonnettu kevätsipuli, murusteltu vuohenjuusto, pähkinät ja karpalot. Viimeistele granaattiomenansiemenillä.
Kuve ei aivan vastaa reseptiä.