klo 8:01 | 13.7.2019

Kasvissyöjän pihvi-illallinen valmistuu maistuvasta portobellosta ja saa kylkeensä raikkaan avokadosalsan
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
30
Vaikeustaso
Helppo
Portobellopihvit ja avokadosalsa
Ainekset
4
kpl
portobelloa
Marinadi
3
kpl
valkosipulinkynttä
1/4
dl
balsamiviinietikkaa
1/2
dl
oliiviöljyä
1
rkl
siirappia
1/2
tl
jeeraa
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
rouhittua mustapippuria
1/4
tl
savupaprikaa
Avokadosalsa
1
ruukku
persiljaa
1
kpl
salottisipuli
3
kpl
valkosipulinkynttä
1
mieto chili
1
kypsä
avokado
3
rkl
sitruunamehua
3
rkl
oliiviöljyä
1/2
tl
suolaa
1/2
tl
rouhittua mustapippuria
Työvaiheet
- Puhdista sienet ja poista jalat. Tee marinadi. Kuori j a murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Marinoi portobelloja sillä aikaa, kun teet avokadosalsan.
- Hienonna persilja ja kuori ja hienonna salottisipuli ja valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuori ja kuutioi avokado. Kääntele kaikki ainekset varovasti keskenään.
- Grillaa portobelloja noin 3 minuuttia per puoli, sivele marinadia grillauksen aikana. Tarjoa avokadosalsan kanssa