Viikon viini: rapean kuiva valkkari, joka on täydellistä pestopastan kanssa
Italialainen pesto valmistuu aidolla tavalla morttelissa nuijimalla.
Genovalainen pesto on itse tehtynä todellista herkkua. Tarjoa pestopastan seurana aromaattista vermentinoa.
Mikä? Belgvardo Vermentino 2017, 14,99 e, on aromaattisesta Vermentino-rypäleestä valmistettu toscanalainen valkoviini.
Millainen? Rapean kuivan ja ryhdikkään valkoviinin maussa erottuvat sitrukset, omena ja valkoherukka.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minkä kanssa? Viini raikastaa basilikan, parmesaanin ja öljyn makuja, minkä ansiosta se sopii mainiosti pestolla maustetun pastan tai keiton pariksi. Jälkimaun mineraalisuuden vuoksi viini toimii myös kala- ja äyriäisruokien kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.