
Miksi valita yhtä, kun voi saada molemmat? Tummanpuhuva ja täyteläinen mämmi-juustokakku on mämminystävien uusi suosikki.
Vinkki! Kakku mehevöityy entisestään, kun annat sen tekeytyä viileässä seuraavaan päivään.
Mämmi-juustokakku
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Pingota leivinpaperi irtopohjaisen (Ø 23 cm) kakkuvuoan pohjalle.
-
Murskaa keksit monitoimikoneessa. Sulata suklaa ja lisää keksimurujen joukkoon. Painele seos kakkuvuoan pohjalle.
-
Sekoita täytteen aineet sähkövatkaimella tasaiseksi seokseksi. Kaada täyte keksipohjalle. Nosta kakku uunin alatasolle ja kypsennä noin 1 tunti tai kunnes kakku on hyytynyt lähes täysin. Peitä vuoka leivinpaperilla, jos kakun pinta tummuu liikaa paiston aikana.
-
Säädä uunin lämpö pois päältä. Avaa uuniluukku raolleen ja laita väliin kauha. Anna kakun hyytyä jälkilämmössä noin 15 minuuttia.
-
Koristele jäähtynyt kakku. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää rahka ja sokerit. Levitä kermarahka kakun päälle. Koristele marjoilla ja valuta pintaan siirappia.