Viikon viini: tammen sävyttämä valkkari paistetulle lohelle
Klassisten viinialueiden tammikypsytyksen sävyttämät viinit alkavat tehdä paluuta. Tämä kypsältä sitruunalta maistuva viini sopii hyvin paistetun lohen seuraan.
Mikä? Hacienda Lopez de Haro Blanco 2018, 13,99, on Viura-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini Espanjan Riojasta.
Millainen? Kohtuullisen täyteläisen viinin maussa erottuvat kypsä sitruuna, persikka ja valkoinen herukka.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minkä kanssa? Tammisen mausteisuuden ansiosta viini on hyvää pataa lohikalojen, possun ja broilerin kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suosituksen antoi viinitoimittaja Tuomas Tanttu. Lisää Tantun suosituksia löydät uusimmasta Glorian ruoka & viini -lehdestä.