
Tutustu rapeaan ja kirpeään punasikuriin pastan muodossa! Tässä ohjeessa punasikuri solmii makuliiton täyteläisen makkaran kanssa.
Raakamakkara-punasikuripasta
Ainekset
Työvaiheet
-
Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen (2 tl suolaa/1 l vettä). Katso keittoaika pakkauksesta.
-
Rouhi mantelit ja paahda kuivassa kuumassa pannussa sekoitellen noin minuutti, kunnes rouhe on kullankeltaista.
-
Leikkaa raakamakkarat ja punasikuri suupaloiksi. Raasta juusto. Paista makkarat ilman rasvaa pannussa kypsiksi, noin 5 minuuttia. Lisää sikuri, kerma ja juustoraaste. Kuumenna sekoittaen, kunnes kerma kiehahtaa ja juusto sulaa.
-
Valuta kypsä pasta ja lisää se kastikkeeseen. Mausta pippurilla ja suolalla ja viimeistele pasta pähkinärouheella.