Café de Paris -kastike
Ainekset
Työvaiheet
- 
Kuori ja hienonna sipulit. (Hienonna anjovisfileet.) Laita ne kattilaan. Lisää voi, sinappijauhe, curry, cayennenpippuri ja suola. Kuumenna keskilämmöllä sekoitellen noin 6 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja voi muuttunut kullankeltaiseksi.
 - 
Hienonna yrtit. Lisää kattilaan kaprikset, yrtit ja pippuri. Keitä 1 minuutti. Lisää kerma ja sitruunamehu. Keitä sekoitellen 2 minuuttia, mutta älä sekoita liikaa. Kastike saa olla leikkautununeen näköistä, eli ei emulsiota.
 
Vinkki Alkuperäisessä ohjeessa on monta eri yrttiä. Tarvittaessa ohjetta voi oikaista ja käyttää vain yhtä tai kahta yrttiä, kuten rakuunaa ja lehtipersiljaa.