klo 13:16 | 22.10.2023
Täyteläinen soppa syntyy 10 minuutissa. Hauduttelun ajaksi voi oikaista sohvalle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Annoksia
4
Valmistusaika
10 min + 25 min
Vaikeustaso
Helppo
Tortelloni-tomaattikeitto
Ainekset
1
rs (140 g)
pekonikuutioita
1
sipuli tai 1⁄2 ps (100 g) sipulikuutioita pakasteena
2
tlk (á 400 g)
tomaattimurskaa
2
tlk
vettä
2
kasvis- tai lihaliemikuutiota
1
tl
kuivattua timjamia
1
ps
ricotta & pinaatti -tortelloneja
1⁄2
l
tuoretta pinaattia
Työvaiheet
- Ruskista pekonikuutiot kattilassa. Hienonna sipuli tai käytä valmiiksi pilkottua pakastesipulia. Lisää sipuli kuullottumaan pariksi minuutiksi pekonin rasvaan.
- Lorauta joukkoon tomaattimurska. Huuhtele purkit vedellä ja lisää vesi, liemikuutiot ja timjami kattilaan. Hauduta keittoa 20 minuuttia.
- Lisää tortellonit. Hauduta muutama minuutti. Huuhtele pinaatti ja lisää lehdet keittoon juuri ennen tarjoilua.
Vinkki! Jos haluat kasvissopan, korvaa pekoni purkillisella säilykevalkopapuja.