
Biscoff-suklaakeksit
Ainekset
Työvaiheet
- Kuumenna uuni 200 asteeseen. Notkista pehmeä voi sähkövatkaimella. Lisää Biscoff-levite ja sokeri. Vatkaa tasaiseksi.
- Lisää munat yksitellen joukkoon samalla vatkaten.
- Yhdistä vehnäjauho, mantelijauho, leivinjauhe ja suola. Rouhi suklaa ja piparkakut. Lisää taikinaan kuivat aineet sekä puolet rouhitusta suklaasta ja pipareista.
- Ota ruokalusikalla taikinanokareita pellille leivinpaperin päälle. Laita yhdelle pellille 9 nokaretta, sillä keksit leviävät paiston aikana. Painele pinnalle suklaarouhetta ja pipareita.
- Paista keksejä 8–10 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä reunoilleen. Keksit kovettuvat jäähtyessään.
Vinkki! Täyteläinen Biscoff-levite on tehty kekseistä. Tahna ei sisällä pähkinää ja sopii vegaaniseen ruokavalioon. Keksit säilyvät keksilaatikossa tai paperipussissa ainakin viikon.